یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
سید محسن محمودی

حوزه/ حجت الاسلام محمودی گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در رخدادها و حوادث ۴ دهه گذشته به جرأت می توان اعتراف کرد که علیرغم کمبود امکانات و نیروی انسانی توانسته با همراهی سایر دستگاه‌ ها بهترین نقش را در تحقق ماموریت های خود ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، ۱۲ مرداد سالروز تأسیس نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بهانه‌ای شد تا امروز جمعی از خبرنگاران به گفتگو با حجت الاسلام سید محسن محمودی، معاون امور استانها، حقوقی و امور مجلس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور و رئیس این نهاد در استان تهران بنشینند. مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید.

برخی معتقدند الان دیگر نیازی به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیست و این ماموریت را دستگاه‌ های دیگر هم می توانند انجام دهند، نظر شما در این رابطه چیست؟

برای پاسخ این سؤال باید توجه داشت که طبق فرموده قرآن کریم یادآوری و بزرگداشت ایام الله یک وظیفه مهم دینی است و از طرفی تعظیم شعائر الهی از نشانه های تقوای دلها دانسته شده است لذا پرداختن به مناسبت‌ های دینی و انقلابی یک تکلیف مهم دینی و ملی است.

تمامی دستگاه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی دارای وظایف خاصی هستند و نهادی که برای تحقق آن تکلیف قرآنی پیش بینی شده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است و از طرفی حضرت امام خمینی (ره) به عنوان معمار کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری به عنوان کشتیبان این انقلاب الهی اگر سایر دستگاه‌ها را پاسخگوی این نیاز می دانستند چنین نهادی شکل نمی گرفت که در سال ۵۹ بزرگان تبلیغی نظام به این جمع بندی برسند که نهادی فراگیر و فرادستگاهی همچون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شکل بگیرد و سپس مجلس‌ شورای اسلامی نیز آن را به عنوان یا نهاد عمومی غیر دولتی مصوب کند، پس معلوم‌ می شود هیچ دستگاهی به دلیل ماموریت‌ها و شرایط خاص قادر به انجام این وظیفه به طور فراگیر و مردمی نیست.

با توجه به سابقه طولانی در این شورا آیا از عملکرد خودتان راضی هستید؟

رضایت از عملکرد را باید دیگران قضاوت کنند ولی به نظر حقیر با توجه به رسالت خطیر این شورا در رخدادها و حوادث ۴ دهه گذشته به جرأت می توان اعتراف کرد که این شورا علیرغم کمبود امکانات و نیروی انسانی توانسته با همراهی سایر دستگاه‌ها بهترین نقش را در تحقق ماموریت های خود ایفا کند و اگر تدابیر این نهاد جهت حضور مردم در صحنه برای پاسداشت ارزش های انقلاب اسلامی نبود یقینا متحمل آسیب‌های جدی شده بودیم.

همکاری دستگاه‌ها و مسئولان با شورا چگونه است؟

طبق اساسنامه شورا نهادها و و دستگاه‌ های تاثیرگذار عضو مجمع نمایندگان این شورا هستند. بحمدالله غالب دستگاه‌ ها همراهی داشته و دارند و از برخی هم انتظار بیشتری وجود دارد.

از آنجایی که مناسبت‌های ملی و انقلابی از ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است لذا از همگان در مدیریت های نظام انتظار همراهی و همکاری جدی وجود دارد که امید است با توجه بیشتر به این رسالت مهم برخی ضعفها هم برطرف گردد.

آیا در برگزاری مراسم به دنبال تحول هستید؟

اگر چه به لطف الهی مراسم و برنامه های دینی و انقلابی تاکنون به نحو مطلوبی برگزار شده ولی بدیهی است با توجه به شرایط موجود باید از ابزارها و شیوه های جدید نیز بهره‌ برد؛ ما بارها از جوانان، تشکل‌ها و صاحب نظران درخواست کرده ایم که در ارائه طرح ها و برنامه‌ها و ایده های نو ما را یاری کنند که بحمدالله طی سال‌های اخیر در مناسبت‌های ویژه شاهد برخی تحولات و نوآوری‌ها بوده ایم ولی برای تحقق چنین امر مهمی باید همه دستگاه‌های تاثیرگذار با اعتقاد بیشتر یاور ما باشند و عملا به این عرصه ورود پیدا کنند.

ارزیابی شما از همراهی رسانه ها با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چگونه است؟

معتقدیم رسانه ها یکی از بازوهای مهم مراسم های انقلاب بوده و هستند و غالب رسانه ها همکاری خوب و مناسبی داشته اند که باید از مدیران و خبرنگاران و فعالان فضای مجازی تشکر کنیم؛ اگرچه برخی مطبوعات و رسانه ها به برگزاری مراسم ایام الله اهمیت لازم را نمی دهند که جای تاسف دارد. اگر چه در نگاه‌های سیاسی تفاوت هایی وجود دارد، ولی نباید به مناسبت‌های ملی و ایام الله نگاه جناحی وجود داشته باشد.

رسانه ملی هم همکاری خوبی با مراسم انقلاب داشته و دارد اگر چه ما به خاطر فقدان مرکز صدا و سیمای استان تهران دچار ضعف‌هایی در این حوزه هستیم که امیدواریم مورد توجه و عنایت قرار گیرد.

حضور مردم در مراسم های انقلاب را چگونه ارزیابی می کنید؟

به نظر حقیر مردم عزیز، صبور و انقلابی ما در امتحانات مختلف رو سفید شده اند و در اوج برخی مشکلات در فتنه های ویرانگر به میدان آمدن مردم بسیاری از توطئه ها را خنثی کرده است.

در مراسم و برنامه های سال ۱۴۰۱ مانند ۱۳ آبان و دهه فجر شاهد شکوه بیشتر حضور مردم در مراسم بوده ایم که بهت و حیرت رسانه های بیگانه را برانگیخت.

مردم عزیز ما اگر چه از برخی عملکردها و ناهنجاری ها و مسائل اقتصادی به شدت گله مند هستند ولی هرگز از اساس انقلاب و نظام اسلامی و ولایت فاصله نگرفته اند که راهپیمایی‌ها، تجمعات و موضع گیری های قاطع در برابر فتنه گران و بدخواهان بیانگر همین موضوع است.

صاحب اصلی این انقلاب مردم هستند و حافظ آن از حوادث نیز خود مردم خواهند بود اگر چه مسئولان هم وظیفه دارند خادم خوبی برای این مردم باشند و با افتخار در رفع مشکلات مردم کوشا باشند.

نکته پایانی؟

این انقلاب یک حرکت الهی و موید به تأییدات حضرت ولی عصر (عج) بوده و هست و خداوند متعال در تمام حوادث و بحران ها ما را هدایت فرموده است؛ حرکت انقلاب در گام دوم انقلاب به سوی ظهور است و امیدواریم در ماموریت خویش با امتثال اوامر مقام معظم رهبری به عنوان نایب امام عصر (عج) و با همراهی مردم صمیمی و وفادار زمینه ساز ظهور منجی عالم باشیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha